Μεγαλώνοντας μέσα σε μια δεκαετία όπου οι εξελίξεις κάλπαζαν με φανταστικούς ρυθμούς και τα γεγονότα έπνιγαν την καθημερινότητα, ένα ήταν το ερώτημα που στροβιλιζόταν συνεχώς στο μυαλό. Υπάρχει κάπου εκεί έξω ένας «μαγικός τρόπος», να σταματάει ο χρόνος και να παίρνουμε τις στιγμές για πάντα μαζί μας;

Πάντα, από τα παιδικά χρόνια μέχρι και τα φοιτητικά, όλες οι εικόνες, φάνταζαν κάδρα, στιγμές που περιμένουν υπομονετικά να τις παγώσεις και να τις βάλεις στοργικά σε ένα όμορφο βιβλίο ώστε να μπορείς να τις θαυμάζεις για μια ζωή.
Με το πέρασμα του χρόνου καθώς και την εμπειρία στο χώρο του θεάματος, έχοντας σπουδάσει την τέχνη του ήχου, του φωτισμού και της εικόνας, η ματιά ξεκίνησε να περνάει σε ένα πιο επαγγελματικό επίπεδο, αφήνοντας πίσω αυτή του παιδιού. Τα κάδρα έγιναν ταινίες και οι στιγμές παντοτινές!

Σήμερα, βαδίζοντας σε ένα χώρο σαν αυτό της φωτογραφίας, εκείνο το παιδικό όνειρο που φάνταζε ακατόρθωτο, έχει αλλάξει τη μορφή του και από την αναζήτηση του μαγικού αυτού τρόπου, έχουμε περάσει σε αυτή της καλύτερης και ουσιαστικότερης λήψης των στιγμών. Αυτό εκφράζει την καθημερινότητά μου, τη δουλειά μου, αλλά και τον ίδιο μου τον εαυτό. Με λίγα λόγια, είναι όλη μου η ζωή!

CHECK MY PORTFOLIO